woensdag 16 november 2011

Origineel vintage shoppen in Florence


CERI VINTAGE
Deze vintage winkel ligt in de Oltarno zone en is net zo apart als de buurt waar de winkel zich begeeft (Santo Spirito). Toen ik dit jaar op pad ging voor de 100% Florence stedengids, liep ik samen met Heleen van uitgever Mo'media, Ceri Vintage binnen. De winkel hangt vol met werkkleding, zoals overals en oude spijkerbroeken, militaire kleding en een uitgebreide collectie van oude stoffen en leren tassen.


We zijn de winkel nog niet binnen of we worden hartelijk begroet; de eigenaar denkt dat wij van het mode merk 'Scotch & Soda' zijn, maar we moeten de man helaas teleurstellen. We vertellen hem wat we hier doen en hij begint enthousiast te vertellen over zijn winkel en zijn collectie.
Veel modeontwerpers komen naar Ceri Vintage om inspiratie op te doen, want de collectie van Danilo Ceri gaat zo ver terug als 1800 en waar zie je nog in 'levende lijve' zoveel oude vintage kleding bijelkaar ?


Wil je ook geïnspireerd raken loop deze winkel dan niet voorbij en bewonder deze hele aparte en authentieke vintage collectie en wie weet vind jij hier wel dàt originele kledingstuk waar je al jaren naar op zoek was ....

Ceri Vintage
Adres: Via dei Serragli 26/r (zone Oltrarno/Santo Spirito)
Web: www.cerivintage.it
Geen opmerkingen:

Een reactie posten